Gentse Waylay in zee met Amerikaanse Epam

Deal handen schudden overname

Het Gentse iot-automatiserings- en analysebedrijf Waylay heeft een partnership afgesloten met de Amerikaanse software- en engineeringspecialist Epam Systems. Waylay en Epam gaan samen complexe, geïntegreerde iot-oplossingen bouwen.

Het gebruik van realtime-iot-sensorgegevens, die verdergaan dan het verzamelen en visualiseren van gegevens in iot-platforms, is een bijzondere uitdaging, die een complexe mix van technologieën en vaardigheden vereist. In het nieuwe partnership brengt Waylay de technologie in, Epam de end-to-end-expertise. De samenwerking moet de kloof helpen dichten ‘tussen de behoefte van klanten aan geavanceerde gegevensverwerking en de implementatie van de nieuwe technologieën die dit ondersteunen’, schrijft Waylay in een persbericht.

Het partnerschap zal voornamelijk Waylay-technologie leveren aan de industrie, bedrijven in gebouwbeheer en de productiebedrijven. Er worden toepassingen zoals productbewaking op afstand mee ondersteund, (predictief) onderhoud, workflow-optimalisatie, alarmbeheer, en externe activa-diagnose.

‘Door de integratie-expertise van Epam te combineren met Waylay's geavanceerde automatiseringstechnologie, kunnen klanten het rendement van het iot aanzienlijk zien toenemen’, zegt Piet Vandaele van Waylay. ‘En dit door een verbeterde operationele efficiëntie, een betere klantenservice en lagere kosten.’

De Waylay-technologie is een aanvulling op bestaande iot-platforms, waardoor deze vooral aantrekkelijk is voor ondernemingen met lopende iot-projecten die op zoek zijn naar verbetering of uitbreiding van hun oplossingen. Het bedrijf biedt een set van data-automatiserings- en analysetools, die afzonderlijk of samen zijn in te zetten. De tools staan ter beschikking in een enkel modulair platform dat is te integreren met elke cloud voor het beheer van iot-apparatuur.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-05-06T10:17:00.000Z Frederic Petitjean


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.