Make It Fly van moeder naar zoon

.l.n.r. CFO make it fly Laurent Cardinael, voormalige CEO Véronique Dugardyn en CEO make it fly Mathieu Cardinael 

V.l.n.r.: Laurent Cardinael, Véronique Dugardyn en Mathieu Cardinael .

Het digitale agentschap Make It Fly heeft een nieuwe ceo. Matthieu Cardinael neemt de fakkel over van zijn moeder Veronique Dugardyn. Zijn broer Laurent is al enkele jaren financieel topman van het bedrijf. Tegelijk komt een nieuwe investeerder aan boord.

Make It Fly werd in 1996 opgericht in Brugge als Duo. Sinds dag een stond Veronique Dugardyn aan het hoofd van het digitale agentschap. Zoon Matthieu Cardinael neemt haar taak nu over. Samen met Laurent Cardinael, reeds enkele jaren actief als cfo bij de groep, is er zo familiale continuïteit verzekerd in het management.

Intussen bestaat Make It Fly uit vier ervaren partners, sinds de laatste overname van Mediasoft eerder dit jaar. Daarnaast maken ook Corecrew, Nascom en Duo deel uit van de groep. Het bedrijf heeft drie vestigingen: in Brugge, Gent en Genk. 

Mathieu Cardinael speelt sinds 2007 een actieve rol bij de organisatie en heeft de groep zien evolueren tot de fullservice-dienstengroep die het vandaag de dag is. Om de verdere expansie te ondersteunen, stapt Green Park Investment Partners aan boord. Zij waren in het verleden nauw betrokken bij de snelle groei van House of Talents.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2021-09-22T10:13:00.000Z Frederic Petitjean
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.