Autodesk en Capgemini vormen bim-alliantie

Capgemini en Autodesk gaan wereldwijd samenwerken op het gebied van end-to-end-platforms voor bouwinformatiemodellen (bim) en transformatieprogramma's. Capgemini wordt de eerste ‘Authorized Autodesk System Integrator’ en zal een sleutelrol innemen in de ontwikkeling van het programma.

Capgemini sloot in 2019 een overeenkomst met Autodesk om een soort onestopshop voor bim-toepassingen in te zetten, voornamelijk voor beheerders van gebouwen en infrastructuur. Dat platform werd toen ReflectIoD gedoopt. 

Met de nieuwe overeenkomst breiden de bedrijven die samenwerking uit. De alliantie laat toe om end-to-end-platforms voor bim en transformatieprogramma's te leveren, gaande van adviesdiensten tot implementatie- en change-management, evenals diensten voor platformbeheer.

Technologie-consultant Capgemini is actief in bijna vijftig landen en heeft 300.000 werknemers op de loonlijst staan. Het bedrijf draaide in 2020 een omzet van zestien miljard euro. 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2021-12-02T11:41:00.000Z Frederic Petitjean
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.