Belgisch House of HR neemt Nederlands Redmore over

Belgie en Nederland

De Belgische hr-specialist House of HR neemt Redmore over, een Nederlandse dienstverlener gespecialiseerd in sourcing, (erp)-consultancy, detachering en het aanbieden van technologische oplossingen. De klanten zijn zowel grote bedrijven als kmo’s (mkb's) en bevinden zich voornamelijk in de publieke sector en het bank- en verzekeringswezen.

Redmore Group is in 2014 ontstaan uit een bundeling van verschillende bedrijven (Talent&Pro, Triple A Risk Finance, Triple S Unlimited, Redmore Solutions en Profource). Gezamenlijk hebben zij meer dan twaalfhonderd mensen in dienst, die oplossingen ontwerpen en implementeren op het vlak van risk & compliance, finance & control, procesverbetering en projectrealisatie, het uitvoeren van erp-implementaties. Het bedrijf verzorgt ook de staffing bij primaire en secundaire processen bij banken en verzekeraars.

‘Wij zijn erg blij met House of HR omdat dit ons een platform biedt om onze gezamenlijke dienstverlening nationaal en internationaal uit te breiden en om sneller te kunnen groeien’, zegt Jan van Duijn, ceo van Redmore Group. ‘Dit biedt onze medewerkers meer doorgroeiperspectieven en onze klanten meer mogelijkheden. House of HR heeft net als wij een ondernemende cultuur die gericht is op ontwikkeling van hoogopgeleide mensen in combinatie met een focus op innovatie en marktgroei. Daarom zijn wij van mening dat er een perfecte match is.’

House of HR is actief in hr-oplossingen. Het heeft elf merken (waarvan Accent Jobs waarschijnlijk de bekendste is) en meer dan vijfhonderd kantoren, verspreid over tien landen. In 2016 draaide het een geconsolideerde omzet van 1,2 miljard euro. 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-11-13T10:30:00.000Z Frederic Petitjean


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.