Managed hosting door True

The Reference doet Amerikaanse overname

 

samenwerking

Het digitale agentschap The Reference uit Gent neemt zijn Amerikaanse branchegenoot Karbyn uit New York over. Voor The Reference is het een logische volgende stap, na de opening van een kantoor in Manhattan vorig jaar.

Met de overname wil het The Reference zijn voetafdruk op de Noord-Amerikaanse markt vergroten. Het bedrijf bevestigt meteen zo ook zijn groeiambitie als een wereldwijde digitale partner. The Reference en Karbyn hebben samen zo’n 150 mensen op de loonlijst staan. De vestigingen in Gent, Antwerpen en New York blijven behouden.

Beiden ondernemingen helpen organisaties bij hun digitale transformatie, vooral op het raakpunt van marketing en technologie. De focus ligt op strategie en branding, web- en mobiele ontwikkeling, en marketingautomatisering.

‘We zijn enthousiast om onze nieuwe vrienden van Karbyn te verwelkomen’, zegt The Reference-ceo Anja Capelle. ‘Ze voegen expertise toe aan ons aanbod voor digitale transformatie en werken voor klanten zoals Ascap en Dealertrack. Vandaag halen we 8 procent van onze omzet in de Noord-Amerikaanse markt; met deze overname zou dit in 2018 moeten stijgen tot het drievoudige.’

The Reference werd in 2007 een deel van Emakina Group. Het is Emakina die nu het volledig eigendom van Karbyn overneemt, via zijn dochteronderneming The Reference. Hoeveel Emakina voor Karbyn veil heeft, wordt niet bekendgemaakt, wel dat de definitieve waarde van de transactie gebaseerd zal zijn op de operationele resultaten van Karbyn tot 2022.

Dit artikel is afkomstig van Computable.be (https://www.computable.be/artikel/6299899). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer overLees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×