Microsoft start opleidingscentrum in Kontich

Opleiding volwassenen educatie

Microsoft België start een trainingscentrum in Kontich waar in 2019 250 specialisten worden opgeleid in Microsoft Dynamics 365. Het opleidingscentrum wordt ingericht in samenwerking met opleidingsspecialist Milernas en HumaniTi, een community van digitale experts.

Het opleidingsbedrijf Milernas leidt het opleidingsproject en draagt kandidaten aan. Dat doet het in samenwerking met de VDAB. Het centrum richt zich op knelpuntberoepen in de brede technologiesector. De consultants van HumaniTi vullen de nieuwe opleiding inhoudelijk in. Dit is een mix van operationele workshops, sessies en klastrainingen.

Door het toenemende succes van Dynamics 365 is het nieuwe leercentrum een noodzaak, vindt Paul Faes, Microsoft Business applications lead: ‘Het marktaandeel van Microsoft in zakelijke software voor klantenbeheer (crm) en financieel beheer (erp) wint aan belang. De vraag naar specialisten neemt dan ook toe bij de partners van Microsoft. Om die reden willen we 250 extra profielen opleiden tegen het einde van volgend jaar, zodat onze partners sneller de gegeerde experts kunnen aantrekken.’

De eerste opleidingssessie start op 15 februari volgend jaar.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-12-18T12:18:00.000Z Frederic Petitjean


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.