OpenText en Mastercard focussen op auto-industrie

auto fabriek

OpenText, specialist in enterprise information management en betalingsverwerker Mastercard gaan samenwerken om de financiële efficiëntie in supply chains te verbeteren. De eerste industrietak waar ze hun pijlen op richten zijn de automobielfabrikanten.

De twee ondernemingen deden hun aankondiging op Enterprise World 2019 in Toronto. Samen lanceren OpenText en Mastercard de integratie van Mastercard Track en OpenText Supplier Portal, een schaalbaar digitaal ecosysteem. Dat moet de snelheid, compliance en veiligheid van bedrijfsinformatie verhogen en betalingen en financiering in de supply chain vereenvoudigen.

Autofabrikanten hebben vaak duizenden toeleveranciers waardoor inefficiëntie in processen om de hoek loert. De oplossing van Mastercard en OpenText maakt geïntegreerde betalingen mogelijk en moet de keuze voor en het beheren van leveranciers vergemakkelijken. Zo kunnen bedrijven risico's beter incalculeren, de cashflow voor openstaande facturen versnellen en financiële transacties beter beveiligen. Klanten van OpenText Business Network krijgen ook toegang tot Mastercard Track, een recent gelanceerd netwerk om ondernemingen en financiers met elkaar te verbinden. Het nieuwe leveranciersportaal en de toegang tot Track worden beheerd vanuit een enkele gebruiksinterface.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-07-16T11:30:00.000Z Frederic Petitjean
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.