Eylean automatiseert kwaliteitscontrole autobouw

Claimt eerste IATF-compliant softwareleverancier te zijn in industrie

autofabriek

Het Litouwse Eylean lanceert de naar eigen zeggen eerste IATF-conforme projectmanagementsoftware, speciaal ontworpen voor de automobielindustrie. De tool introduceert een reeks hulpmiddelen voor kwaliteits- en prestatietracering om het handmatige werk te verminderen en het productieproces te stroomlijnen.

Eylean, een saas-leverancier voor projectmanagement, heeft de eerste software geïntroduceerd die voldoet aan de International Automotive Task Force (IATF)-normen. Deze dient als richtlijn voor autofabrikanten wereldwijd. Het product introduceert kpi-tracking, geautomatiseerde auditing, logboekrevisie en andere tools die zijn ontworpen om het procesbeheer in de auto-industrie te vereenvoudigen.

De IATF-eisen helpen de productkwaliteit te waarborgen tijdens het ontwikkelingsproces, maar tot nu toe moesten ze handmatig worden gevalideerd door toegewezen kwaliteitscontroleurs. De software, ontwikkeld in samenwerking met de Illinois Tool Works (ITW), een fabrikant van machines voor de auto-industrie, biedt een reeks nieuwe functionaliteiten om de workflows beter te stroomlijnen, het proces op te volgen en de noodzakelijke veranderingen sneller door te voeren.

De nieuwe tool is specifiek ontworpen om te evalueren hoe het product voldoet aan de IATF-eisen gedurende de drie ontwikkelingsfasen: productontwikkeling, product- en procesvalidatie en product- en serieproef. De software maakt het mogelijk om de kwaliteitscontroles en audits in al deze fasen beter te plannen en uit te voeren. Voor bedrijven in veeleisende industrieën zoals de automobielindustrie kan zelfs de kleinste vertraging leiden tot aanzienlijk hogere kosten.

De nieuw gelanceerde software zal de automobielindustrie in staat stellen om processen op te starten over teams, afdelingen en zelfs regio's heen. Door het verminderen van manuele processen zullen meer fabrikanten in staat zijn om in overeenstemming te blijven met de IATF-kwaliteitsnormen en de totale kosten te verlagen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-05-06T16:13:00.000Z Frederic Petitjean


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.