Intracto Group neemt softwareontwikkelaar Foreach over

Handen

De Intracto Group neemt Foreach over. Dat Antwerpse bedrijf bouwt digitale platformen en softwareapplicaties op maat om bedrijfsactiviteiten efficiënter en gedigitaliseerd te laten verlopen.

De tools van Foreach moeten bedrijfsprocessen en gegevensbeheer doeltreffender maken. ‘Meestal bouwen we software op maat’, zegt algemeen directeur Jan Nuyens. ‘Onze filosofie is dat kant-en-klare softwarepakketten zeker nuttig kunnen zijn, als ze 90 procent van het probleem oplossen. Als ze die norm niet halen, dan is het vaak gedoemd om te mislukken en kan je beter een oplossing op maat uitwerken.’ In de klantenportfolio van Foreach zit onder andere De Tijd, Vinci Energies, Standaard Uitgeverij en Tablebooker.

Voor Intracto Group is de overname van Foreach een volgende stap om verder te groeien als 'geïntegreerd full-servicebureau dat zich zowel met strategie als creatie, content, marketing en technologie bezighoudt'. 'We zijn sterk in het bedenken van oplossingen voor bedrijfskritische processen', zegt Intracto-ceo Pieter Janssens. 'In ons advies aan klanten staan we garant voor een vrije keuze qua softwaretechnologie. Of het nu een vast pakket is of software development op maat. We willen klanten niet in een hoekje duwen, maar wel voor elk probleem paraat staan met de beste oplossing.'

Bij de Intracto Group werken ondertussen meer dan 1.500 mensen. 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2021-07-29T10:40:00.000Z Frederic Petitjean


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.