Proximus en Odoo geven kmo's een digitale boost

Business boost

Telecomdienstverlener Proximus en Odoo, leverancier van enterprise resource planning (erp)-software, zijn een partnerschap aangegaan. Hierdoor zullen kmo's en zelfstandigen die klant zijn bij Proximus, toegang krijgen tot de opensourcesoftware van Odoo voor het beheer van hun klantenrelaties, verkoop, e-commerce, boekhouding en/of personeelszaken.

De erp-oplossingen van Odoo versterken de tools die Proximus aanbiedt in het kader van Business Booster. In maart lanceerde Proximus een nieuwe versie hiervan: het is een aanbod van digitale oplossingen en coaching om kmo's en zelfstandigen te helpen ('een boost te geven') hun online-aanwezigheid te creëren en hun zichtbaarheid op digitale platformen te vergroten.

Door de samenwerking met Odoo kan Proximus dit platform aanzienlijk uitbreiden met allerhande software voor bedrijfsbeheer. In het kader van het commerciële partnerschap zullen alle professionele klanten van Proximus recht hebben op twee gratis consultancysessies van twee uur met experts van Odoo en een korting van 50 procent op bepaalde diensten van Odoo.

Sinds de oprichting in 2002 heeft Odoo een indrukwekkende groei doorgemaakt. Het erp-softwarebedrijf wordt beschouwd als een van de meest succesvolle Belgische techbedrijven en telt momenteel 2200 werknemers en meer dan 7,5 miljoen gebruikers wereldwijd.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2022-07-14T12:30:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.