EET Europarts distribueert Promethean in Benelux

Promethean is fabrikant van onder meer digiborden.

Promethean, ontwikkelaar van interactieve displays en software voor bijvoorbeeld het onderwijs, heeft een nieuwe distributeur in de Benelux. EET Europarts distribueert de producten al in Scandinavië en gaat dat ook doen in Nederland, België en Luxemburg.

Promethean fabriceert onder andere digiborden voor schoollokalen en vergaderzalen. Het bedrijf levert ook programmatuur waarmee leerlingen onderling kunnen samenwerken en docenten lesstof op een aantrekkelijk manier digitaal kunnen aanbieden.

De uitgebreide distributiesamenwerking tussen Promethean en EET Europarts is een goede kans om het resellernetwerk hier uit te breiden, aldus Rik Van Westerveld. Hij is bij de Britse fabrikant verantwoordelijk voor de business development. Hij verwacht dat de partnership waarde toevoegt aan het verkoopkanaal en het bereik aan dealers vergroot.

EET Europarts

Het van oorsprong Deense EET Europarts is een van Europa’s grootste distributeurs op het gebied van videosurveillance, reserveonderdelen en accessoires voor computers, printers en mobiele telefoons. De Benelux-distributieovereenkomst met Promethean past in de strategie om de activiteiten op het gebied van audiovisual en digital signage uit te breiden.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-10-03T17:52:00.000Z Redactie Channelweb
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.