Into.care trekt Karel Vrints aan voor expansie

Dokter met telefoon

Into.care, een cloudplatform dat de efficiëntie in zorginstellingen moet verhogen, versterkt zijn team met Karel Vrints. Hij werkt sinds 27 jaar in de zorgindustrie, de voorbije tien jaar was hij sales manager bij Care Solutions.

Met Vrints aan boord wil Into.care de ‘digitale transformatie in de zorgindustrie versnellen, zodat zorgverleners minder tijd aan papierwerk verliezen en meer tijd aan zorg kunnen besteden’, klinkt het in een persbericht.

Into.care is een SaaS-platform dat alle professionals in een zorginstelling (artsen, verpleegkundigen, kinesisten, logopedisten) met elkaar connecteert. Ze krijgen zo toegang tot zorgnoden en -statussen van de residenten en patiënten en kunnen ze gemakkelijk werkschema’s en zorgplannen opstellen.

Vrints gaat als sales director Benelux niet alleen commerciële kanalen voor Into.care opzetten en ontwikkelen, hij gaat ook de ondersteuningen en de klantrelaties uitbouwen. Into.care heeft ambitieuze doelstellingen: tegen eind 2019 moet twintig procent van de Belgische zorginstellingen gebruik maken van het platform.

De volgende stap is de uitbreiding naar andere Europese landen én naar de V.S. Vrints zal een belangrijke rol spelen in die internationale expansie, legt ceo Jeroen De Backer uit. ‘Karel zal zich vooral focussen op samenwerkingen met grote groepen, die vaak ook internationale opportuniteiten bieden. Hier in België werken we al samen met Senior Living Group, een dochterbedrijf van de Europese zorggroep Korian, die Into.care in enkele van de Belgische woonzorgcentra heeft uitgerold. Daarnaast zijn we in Nederland bezig met een pilootproject.’

Sinds de oprichting haalde Into.care anderhalf miljoen euro op voor de verdere ontwikkeling van het SaaS-platform.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-11-27T09:53:00.000Z Frederic Petitjean


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.