Growzer in zee met horecagroothandelaar

Voeding

De Antwerpse startup Growzer, dat een horecaplatform en -dashboard ontwikkelt, gaat de samenwerking aan met Claessens, een groothandel in groenten, fruit en primeurs. De ruim duizend horecaklanten van Claessens krijgen zo de mogelijkheid om geautomatiseerd te bestellen.

De samenwerking met Claessens is niet het eerste partnership van Growzer, maar wel een belangrijke stap. ‘Zowel in België als in Nederland hebben we al meerdere samenwerkingen met leveranciers en groothandels, maar we zijn verheugd nu ook een samenwerking te kunnen aankondigen met een belangrijke speler als Claessens’, zegt managing director Frank De Meulder. ‘Bij dit bedrijf zijn ze overtuigd van de meerwaarde van online-bestellen en werd Growzer naadloos gekoppeld aan hun nieuwe online-bestelsysteem en website.’

In enkele klikken laat het platform van Growzer toe te bestellen bij een waaier aan leveranciers. Daarnaast kunnen restaurateurs bijvoorbeeld de foodcost berekenen of een koppeling opzetten met een elektronische kassa steeds. ‘Verder kan ook heel het hr-gedeelte gemanaged worden door onze partner Aapi en zijn er ook opties voorzien voor tijdregistratie, planning en het naleven van de HACCP-wetgeving’, zegt De Meulder.
x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-06-25T09:46:00.000Z Frederic Petitjean


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.