Amerikaans Cornerstone neemt Saba over

Puzzel

Twee speler uit de hr-tech-wereld gaan samen: het Amerikaanse Cornerstone staat dicht bij een overname van Saba. De deal is zowat 1,4 miljard dollar waard. Saba is eigendom van het kapitaalfonds Vector Capital.

Saba is al meer dan twintig jaar bezig met het ontwikkelen, aanbieden en ondersteunen van learning-, performance- en recruiting-oplossingen. Het samengevoegde bedrijf zal meer dan 75 miljoen gebruikers hebben en ondersteunt wereldwijd ongeveer zevenduizend organisaties van uiteenlopende grootte. Door het samengaan zal het productontwikkelingsproces versneld worden dankzij een groter r&d-team en meer financiële middelen.

‘Vandaag is een spannende dag voor onze teams, klanten en sector,’ zegt Adam Miller, ceo en oprichter van Cornerstone. ‘De expertise en mogelijkheden van Saba zijn een perfecte aanvulling op Cornerstone. Door de samenwerking zal ons productontwikkelingsteam flink kunnen uitbreiden, waardoor we de mogelijkheid hebben om sneller te ontwikkelen, onze concurrentiepositie te verbeteren en wereldwijd miljoenen personen te helpen bij het overbruggen van de vaardighedenkloof.’

Cornerstone en Saba maken beiden learning management softwaresystemen en learning experience platforms, oplossingen om personeel cursussen en opleidingen aan te bieden. Saba was een van de pioniers van dit vakgebied.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-02-27T09:49:00.000Z Frederic Petitjean


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.