Allied Telesis en Also trekken samen naar de markt

Deal handen schudden overname

De Japanse netwerkspecialist Allied Telesis en de Zwitserse it-dienstverlener Also gaan nauwer samenwerken in Europa. De belangrijkste doelmarkten die de twee willen aanpakken zijn de gezondheids- en onderwijssector, de bouw en de beveiligingssector.

Allied Telesis biedt technologieën aan voor de levering van audio, video en data. Het gaat onder meer om beveiligde sd-wan-netwerken, oplossingen voor volledig autonome netwerken, voor het industrial internet of things en voor IP-videobewaking.

‘Uitgebreide, betrouwbare en veilige netwerken vereisen geïntegreerde, intelligente, hoogwaardige netwerkoplossingen die zorgen voor een naadloze cross-mediale it-infrastructuur’, zegt topman Gustavo Möller-Hergt van Also. ‘De ontwikkelingen van de afgelopen maanden laten zien hoe belangrijk stabiele en veilige oplossingen zijn, vooral in de gezondheidszorg en het onderwijs. De vraag neemt in heel Europa toe. Daarom bundelen Also en Allied Telesis gezamenlijk hun krachten om nieuw marktpotentieel in heel Europa te ontsluiten.’

Allied Telesis werd opgericht in 1987 en is voornamelijk bekend voor zijn routers, switches en firewalls. Het bedrijf heeft ongeveer 1.600 mensen in dienst. Also biedt de producten, diensten en oplossingen van meer dan 660 vendors aan aan ongeveer 110.000 klanten. Het bedrijf is in 23 Europese landen actief en heeft zowat 4.000 mensen op de loonlijst.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-04-15T16:46:00.000Z Frederic Petitjean


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.