SD Worx neemt Nederlandse Launch! over

Partners handen

Hr- en payroll-specialist SD Worx heeft het Nederlandse bedrijf Launch! overgenomen. Launch! levert diensten rond de implementering, outsourcing en het onderhoud van de cloudsoftware SAP SuccessFactors.

Met de overname wil SD Worx zijn voetafdruk in de hr-cloud- & payrollmarkt versterken. Op die manier moeten ook de digitale hr-behoeften van ondernemingen in heel Europa beter ondersteund worden. Launch! is opgericht in 2006 en telt ongeveer 120 werknemers. Het bedrijf heeft vestigingen in Nederland (hoofdkantoor), Denemarken en het Verenigd Koninkrijk.

Vorig jaar realiseerde het een omzet van 21 miljoen euro. Launch! werkt voor middelgrote tot grote bedrijven met meer dan tweeduizend medewerkers, zowel in de openbare- als private sector. Enkele klanten zijn Action, Universiteit Maastricht, Perfetti Van Melle en PostNL.

‘Bij Launch! kregen we steeds vaker de vraag om SAP-gebaseerde diensten te leveren aan onze Europese klanten. Nu we samenwerken met SD Worx, kunnen we op die verzoeken ingaan’, zegt Hans Hemels, ceo van Launch!.

SD Worx verwerft honderd procent van de aandelen. De overnameprijs is niet bekendgemaakt.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2021-07-01T11:42:00.000Z Frederic Petitjean
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.