Orchestry-platform breidt uit naar België

It-dienstenleverancier Inetum-Realdolmen gaat Orchestry aanbieden in België. Het Orchestry-platform biedt een interface, waarmee zowel it-beheerders als eindgebruikers in organisaties aan de slag kunnen met het hele pallet tools van Microsoft 365. Naar eigen zeggen is Inetum de eerste partij die Orchestry aanbiedt in België.

Microsoft 365 biedt heel wat tools om samenwerken eenvoudiger te maken, maar de hoeveelheid ervan zorgt soms voor verwarring en tijdverlies. Het Orchestry-platform is hier het antwoord op. Het biedt voorgedefinieerde werkruimte-templates, een slimme werkruimteprovisioning, een informatieve werkruimteninventaris en robuuste governancefuncties. Alles is toegankelijk via één interface.

Hun samenwerking met  Orchestry moet klanten van Inetum helpen bij hun digitalisering. ‘We willen onze klanten die gebruik maken van Microsoft 365 maximaal ondersteunen bij hun digitalisering, onafhankelijk van waar ze staan met de integratie van deze uitgebreide it-omgeving. Dit akkoord stelt ons in staat om de maturiteit van de Microsoft 365-omgeving bij onze klanten te verhogen‘, verklaart Ben Vicca, director application services & business solutions bij Inetum in België.

Bij monde van Valerie Sergienko, director product marketing bij Orchestry, is het bedrijf verheugd met de expansie naar België en de Europese markt. ‘Orchestry biedt de meeste meerwaarde wanneer een bedrijf de klant helpt met zijn digitale flow’, vertelt Sergienko. Inetum zelf implementeerde het platform alvast in ons land voor eigen gebruik.
x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2022-11-09T09:41:00.000Z William Visterin


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.