Showpad kaapt prijs weg in de VS

Dit artikel delen:
Winnaar

Showpad is door Topsalesworld.com uitgeroepen tot topbedrijf in sales en marketing. Het bedrijf uit Gent wint de gouden medaille in de categorie ‘top sales & marketing sales productivity tools’.

Showpad biedt een sales enablement-oplossingen. Deze oplossing brengt sales en marketing op één lijn, zodat verkopers betere resultaten kunnen neerzetten. Showpad sleepte al eerder verschillende prijzen in de wacht. Nu werd het ook gelauwerd door www.topsalesworld.com als beste sales en marketing tool. Volgens de jury is Showpad ‘een toonbeeld van innovatie en creativiteit’. Het platform innoveert dan ook voortdurend en stelt bedrijven in staat door het slim gebruik van ict betere verkoopresultaten neer te zetten.

Showpad is opgericht in 2011. Het product bestaat uit een online platform en een mobiele app. Via het online platform kan de marketingafdeling alle verkoopmateriaal beheren, distribueren en rapporteren. De mobiele app biedt salesteams en indirecte saleskanalen toegang tot de up to date sales content. Ze kunnen het nodige salesmateriaal gemakkelijk vinden, presenteren en delen. 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-01-05T08:46:00.000Z Kevin Stickens


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.