BDO en Cegeka lanceren sociaal secretariaat

Dit artikel delen:

Het advieskantoor BDO lanceert een digitaal alternatief voor het traditionele sociaal secretariaat. Dat doet het in samenwerking met ict-bedrijf Cegeka.

BDO HR&Pay Solutions, zo werd het nieuwe onlineplatform van BDO en Cegeka gedoopt. Het moet een concurrent worden van de traditionele sociale secretariaten, die momenteel zowat 90 procent van de Belgische kmo’s bedienen.

Het platform komt er omdat de sociale wetgeving in België steeds complexer wordt, zeggen de initiatiefnemers. En door die complexiteit, in combinatie met verouderde ict-oplossingen, moeten werkgevers soms het nodige geduld aan de dag leggen als ze hun werknemers op tijd willen betalen.

‘De voortdurend wijzigende sociale wetgeving en stijgende complexiteit rond fiscaliteit en nieuwe technologieën zorgen er immers voor dat sociale secretariaten vaak geen pasklaar antwoord meer hebben voor Belgische werkgevers’, klinkt het in een persbericht.

HR-advies

‘We merken een digitaliseringsgolf bij de meeste sociale secretariaten, maar niemand gaat zo ver in de automatisering van loonadministratie als BDO’, zegt Johan Lybaert, Directeur applications bij Cegeka. ‘Hun klanten krijgen voortaan veel meer autonomie voor het beheer van hr. Zo beheren ze hun loonadministratie voortaan zelf, online en in realtime, zonder tussenkomst van een sociaal secretariaat. Wanneer nodig kunnen ze een beroep doen op uitgebreide hr-ondersteuning en strategisch advies van BDO Payroll Services. Als technische partner zorgen wij dat de software-as-a-service vlot draait in onze datacenters.’

BDO wil met het nieuwe aanbod zijn omzet op vlak van hr-advies het komende jaar verdrievoudigen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-05-18T08:23:00.000Z Frederic Petitjean


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.