Hans de Labije is nieuwe directeur VNSG

Dit artikel delen:

Hans de Labije

Hans de Labije (55) wordt per 1 april 2019 aangesteld als directeur van de VNSG (Vereniging Nederlandstalige SAP Gebruikers). De Labije, benoemd door het bestuur, volgt Rob van der Marck op. De Labije is al geruime tijd actief binnen de vereniging; sinds 2009 bekleedt hij de functie van adjunct-directeur.

Voor zijn functie als adjunct-directeur was De Labije bij de VNSG werkzaam als focusgroepencoördinator. Dankzij zijn ruime ervaring binnen de vereniging kent hij de organisatie door en door. In zijn nieuwe rol zal De Labije zich richten op het bepalen van een nieuwe visie en ambitie van de VNSG voor de komende jaren. Innovatie, nieuwe samenwerkingsvormen en uitbreiding van de dienstverlening staan hierbij centraal.

KPMG

Rob van der Marck draagt na tien jaar zijn functie over om bij KPMG als senior manager binnen de Enterprise Solutions en SAP-praktijk de volgende stap in zijn carrière te zetten.

De Vereniging Nederlandstalige SAP Gebruikers (VNSG) is sinds 1988 een platform voor alle Nederlandstalige SAP-gebruikers. De belangrijkste pijlers zijn kennisdeling, netwerken, belangenbehartiging en beïnvloeding. De gebruikersgemeenschap telt zo'n 8.500 SAP-professionals die werkzaam zijn bij circa zevenhonderd verschillende bedrijven.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-03-18T17:33:00.000Z Rik Sanders


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.