Isabel lanceert aggregatie-oplossing Ponto

Dit artikel delen:
Bank

Financieel dienstverlener Isabel Group lanceert Ponto, een aggregatieservice waarmee bedrijven toegang krijgen tot hun bankrekeninginformatie bij meerdere banken. Crm-specialist Teamleader is de eerste toepassing die een verbinding met Ponto aanbiedt en maakt het voor Ponto-gebruikers mogelijk om uitgaande facturen automatisch af te punten aan betalingen.

Met Ponto krijgen ondernemingen onmiddellijk toegang tot hun bankrekeninginformatie bij meerdere banken en kunnen zij deze informatie in eender welk backofficesysteem of financieel systeem integreren. Ponto neemt alle registratiekwesties en technische connecties met banken voor zijn rekening en slaat een brug tussen zakelijke bankrekeningen en backofficesystemen zoals erp-, facturerings-, boekhoudings- en financiële programma’s.

Ponto richt zich zowel op kleine als grote ondernemingen en kan rechtstreeks geïntegreerd worden in elke softwareoplossing. Voorbeelden van mogelijke toepassingen zijn het makkelijker aftoetsen van facturen, een beter cashmanagement en een snellere geconsolideerde verslaggeving.

Vanaf nu kunnen Teamleader-gebruikers bijvoorbeeld hun facturen automatisch afpunten aan hun rekeninginformatie. ‘Dit is een eerste belangrijke stap om bankconnectiviteit mogelijk te maken en de financiële processen in Teamleader te automatiseren. Onze gebruikers besparen zo heel wat tijd en moeite omdat ze niet langer tussen applicaties moeten wisselen’, zegt Teamleader-ceo Jeroen De Wit.

Het platform verenigt momenteel de toegang tot rekeninginformatie bij negen Belgische banken maar zal dit de komende maanden verder uitbreiden met banken in het Verenigd Koninkrijk, de Benelux en Frankrijk.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-05-17T07:53:00.000Z Frederic Petitjean


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.