Unit4 zet nieuwe verkooporganisatie in Europa op

Dit artikel delen:
Sales boost

Unit4 zet een nieuwe Europese verkooporganisatie op die bestaat uit twee regio's: West-Europa en DACH/Oost-Europa. De Belg Lode Maris is aangesteld als regional president West-Europa bij de bedrijfssoftwareleverancier.

De aanstelling van Lode Maris valt samen met het besluit van Unit4 om de salesaanpak te heroriënteren en Europa in twee regio’s te verdelen. Maris is verantwoordelijk voor de regio West-Europa, waar de landen Spanje, Portugal, Italië, Frankrijk, België, Nederland en Luxemburg onder vallen. In deze regio zijn 780 medewerkers werkzaam; Unit4 draait er een omzet van 54 miljoen euro om. 

Daarnaast is er een regio DACH en Oost-Europa, waartoe Polen, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Hongarije en Tsjechië behoren. 

Maris begon zijn loopbaan bij bedrijfsbeheersoftwarebedrijf Sage als consultant en maakte vier jaar later de stap naar erp-integrator Full Speed Systems, waar hij werkte als financial consultant. Zijn carrière bij Unit4 begon Maris in september 2007, toentertijd in de rol als sales executive. Met meerdere tussenstappen maakte Maris begin dit jaar promotie naar de rol van sales director new business Centraal- en West-Europa, om nu dus de functie president voor de regio West-Europa te bekleden.

Met zijn nieuwe stap volgt Maris Tom Dehouck op. Die is, volgens zijn LinkedIn-profiel, aan de slag als chief customer officer bij het Amsterdamse TestGorilla, dat rekruteringssoftware maakt voor hr-afdelingen.
x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2021-11-25T11:15:00.000Z Frederic Petitjean
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.