SAP-partner TheValueChain koopt HuRis

Dit artikel delen:

Van links naar rechts: de managementleden Sander Surewaard (HuRis), Dieter Oversteyns (TVC), Luc Kusters (HuRis), Ivan Leysen (TVC) en Pieter van Reisen (HuRis)

De Belgische SAP-partner TheValueChain neemt zijn Nederlandse branchegenoot HuRis uit Culemborg over. Hoewel het bedrijf uit Kontich al een brede waaier aan sectoren en processen ondersteunt, wilde de snel groeiende implementatiepartner nieuwe stappen zetten op het vlak van personeelszaken.

De jongste acquisitie sluit aan bij de trend dat SAP-partners in de Benelux de handen ineen slaan. Onlangs kocht Aiden, de Nederlandse specialist voor de middenmarkt, Nessi uit Wijnegem. Eerder gingen Anrova uit het Vlaamse Lier en Domani uit Venlo samen om vervolgens Zeibur uit Dordrecht over te nemen en kocht TheValueChain de SAP-sectorgenoten IDinIT uit Den Bosch en Canguru uit Mechelen.

Met de overname van HuRis is TheValueChain ongeveer even groot als Aiden dat in België overigens nog niet is uitgekocht. Het bedrijf uit Kontich zit na de acquisitie van HuRis op 415 medewerkers verspreid over tien vestigingen.

Human resources (hr) consultancy-specialist HuRis is gespecialiseerd in SAP SuccessFactors en SAP HXM. ‘Zo kunnen we onze klanten op een breder gebied ondersteunen en flexibeler inspelen op de vragen uit de markt,’ verklaart Ivan Leysen, managing partner van TheValueChain, de keuze voor het bedrijf uit Culemborg.

Dieter Oversteyns, eveneens managing partner, voegt toe: ‘HuRis heeft een decennialange expertise in HR consultancy opgebouwd. Optimalisatie en automatisering door middel van SAP staan er centraal. Bovendien heeft HuRis, net zoals TheValueChain, de afgelopen jaren met succes geïnvesteerd in de ontwikkeling van add-ons waarmee standaard SAP-oplossingen voor bepaalde sectoren of deeldomeinen verrijkt worden.’

Overigens blijft HuRis onder eigen vlag varen met behoud van identiteit, managementteam, medewerkers en partners.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2023-03-08T11:19:00.000Z Alfred Monterie


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.