EY België koopt SAP-specialist Krios Solutions

Dit artikel delen:

EY België neemt SAP-dienstverlener Krios Solutions uit Grimbergen over. De circa 25 professionals van Krios Solutions sluiten zich aan bij de SAP-praktijk van EY Advisory. Via de overname versterkt EY naar eigen zeggen zijn SAP-dienstverlening een - kennis. Krios Solutions wil op zijn beurt internationaal groeien.

Adviesbureau Krios Solutions levert SAP-advies en verzorgt de SAP-implementaties om financiële processen te automatiseren en te optimaliseren. De organisatie is in 2014 opgericht door Johan Lenders en Nathalie Gea Recio. Zij worden door de overname respectievelijk vennoot en director bij EY.

Krios Solutions claimt actief te zijn in alle sectoren en rekent Ahold Delhaize, Arvesta (voormalige Aveve) en Vynova tot zijn klantenbestand. Het bedrijf wil zich als onderdeel van EY richten op specifieke niche-domeinen. Om welke dit gaat, wordt niet gedefinieerd.

Johan Lenders, mede-oprichter van Krios Solutions, laat weten dat de organisatie al heel wat jaren samenwerkt met EY op gezamenlijke dossiers. ‘Door toe te treden tot het netwerk van EY kunnen we onze internationale expansie een boost geven. Deze acquisitie biedt onze organisatie niet alleen groeiperspectieven, maar ook voor onze medewerkers liggen een verbreding van hun expertise en meer doorgroeimogelijkheden in het verschiet.’

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-10-29T09:45:00.000Z Suzanne Martens


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.