Opening nieuwe Switch-winkel lokt veel volk

Opening Switch Aartselaar

De opening van de dertigste, en ook grootste, Switch-winkel, in Aartselaar, was een succes. Al voor de opening stond een lange rij klanten te wachten. Het nieuwe pand is 280 vierkante meter groot.

Switch is momenteel de grootste keten in België die alle producten van Apple mag verkopen. Na de overname van concurrent Easy-M vorig jaar is dit al de dertigste winkel die de Apple Premium Reseller opent en het is meteen ook de grootste. De eerste vijftig klanten die stonden te wachten ontvingen een goodie bag en maakten bovendien kans op één van de zes ‘golden goodie bag’s met een gratis Apple Watch.

De opening van nieuwe winkels is een logische stap voor Switch, want Apple blijft het goed doen en ziet de vraag naar zijn producten hand over hand toenemen. De laatste kwartaalresultaten van het bedrijf lieten opnieuw stijgende omzetten en winst zien en het aandeel staat op recordhoogte. In de Dow Jones is Apple ook veruit het best presterende aandeel van de laatste tien jaar.

Switch ziet ook mogelijkheden op de zakelijke markt. Momenteel draait het bedrijf zo’n 15 à 20 procent van zijn 160 miljoen euro omzet door zakelijke verkopen. Ceo Rik Vrancken verklaarde aan Kanaal Z dat dat over vier tot vijf jaar de helft moet zijn. 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-08-07T11:31:00.000Z Frederic Petitjean


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.