System Solutions stuwt omzet met een vijfde

Robert Roux ceo System Solutions

Robert Roux, algemeen directeur System Solutions

De van oorsprong Luxemburgse groep System Solutions heeft het boekjaar 2016-2017 afgesloten met twintig procent meer omzet. Zowel de Luxemburgse als de Belgische en Franse tak lieten groeicijfers optekenen.

De geconsolideerde omzet van de it-infrastructuurbeheerder tikte af op 23,07 miljoen euro, tegenover 19,33 miljoen een jaar eerder. Luxemburg was goed voor tien procent meer omzet, België voor 27 procent en Frankrijk zelfs voor 77 procent. Vooral de activiteiten in de cloud gingen er fiks op vooruit, met als resultaat een omzetstijging van 75 procent.

‘De vooruitgang van het bedrijf wordt vooral gedragen door de ontwikkeling van onze cloud- en managed services-activiteiten’, zegt general manager en oprichter Robert Roux. ‘Die vertegenwoordigen voortaan zowat zeventig procent van de activiteiten van de afdeling Services.’

Die afdeling is ondertussen in zes landen actief: Luxemburg, Frankrijk, België, het V.K., Zwitserland en Dubai.

System Solutions gaat verder op het ingeslagen pad en zal zijn klanten ‘het beste van drie werelden’ blijven aanbieden, aldus Roux: private cloud, openbare cloud of applicaties on site en, indien nodig, een combinatie van de drie. Dat wil niet zeggen dat het bedrijf zijn traditionele activiteiten verwaarloost, onderstreept Roux. Er wordt verder ingezet op projectbeheer, consultancy, outsourcing en de verkoop van materiaal. 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-08-28T11:53:00.000Z Frederic Petitjean


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.