Managed hosting door True

Panasonic mag weer laptops leveren aan Proximus

 

Proximus kiest Panasonic Toughbook

Panasonic Computer Product Solutions heeft opnieuw het contract met Proximus gewonnen voor de vernieuwing van ongeveer 3500 laptops van de servicetechnici. Het Japanse bedrijf heeft dit contract al achttien jaar in handen.

Het hernieuwde contract gaat zowel over de 2900 Proximus-technici van de afdeling Customer Operations (die bij de klanten thuis herstellingen uitvoeren) alsook de vierhonderd technici van de afdeling Network Operations (die netwerkonderhoud uitvoeren aan zendmasten en datacenters).

Na verschillende tests door zowel de technici op het terrein als de it-afdeling koos Proximus uiteindelijk voor de Panasonic CF-54mk3 semi-rugged notebooks. Deze worden nu gefaseerd uitgeleverd aan de technici. Eind dit jaar zouden 1450 van hen aan het werk moeten zijn met de nieuwe notebooks.

‘Een van de belangrijkste eisen voor ons was de ergonomie en gebruiksvriendelijkheid van de notebooks’, zegt Gaëtan Desneux, domain manager bij Proximus. ‘Hierbij speelde het gewicht van de toestellen een belangrijke rol. Daarnaast moesten ze beschikken over een lange batterijduur zodat onze technici gemakkelijk een volledige dag kunnen werken. Tenslotte moesten de notebooks ook verschillende types zakelijke poorten ter beschikking hebben zodat onze technici overal gemakkelijk verbinding kunnen maken, welk type poort ze ook tegenkomen op locatie. De CF-54 voldeed het best aan deze eisen.’ 

Dit artikel is afkomstig van Computable.be (https://www.computable.be/artikel/6220780). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.