Nieuwe Compliance & Legal Officer bij Fortino

Céline Vanbever Fortino Capital

Investeringsmaatschappij Fortino (van ex-Telenet-topman Ducko Sickinghe) heeft Céline Vanbever aangesteld als nieuwe Compliance & Legal Officer.

Vanbever (32) wordt verantwoordelijk voor het ondersteunen van Fortino Capital zelf en zal ook de portfolio-bedrijven bijstaan met juridische, bestuurlijke en compliance gerelateerde zaken.

Na haar studies aan de Université Libre de Bruxelles en aan de New York University te hebben afgerond, deed Vanbever ervaring op bij gerenommeerde internationale advocatenkantoren. Eerst drie jaar bij Freshfields Bruckhaus Deringer en vervolgens bijna zes jaar bij Jones Day. Als advocaat richtte ze zich op M&A, kapitaalmarkten en financiële transacties, met een specialisatie in venture capital. Met name in de tech-sector vertegenwoordigde zij zowel investeerders als ondernemers.

‘Onderdeel worden van Fortino Capital voelt voor mij als een natuurlijke stap in mijn carrière’, zegt de nieuwbakken compliance & legal officer. ‘Fortino gelooft in ambitieuze ondernemers en deelt zijn expertise om de bedrijven in het portfolio te helpen in hun ontwikkeling. Die inzet voor ondernemers ligt helemaal in lijn met mijn eigen visie, waarin uitblinken en aandacht voor het team centraal staan om van een onderneming een succes te maken.’

Managing partner Duco Sickinghe toont zich alvast verheugd over de komst van Vanbever: ‘Haar ervaring maakt haar bijzonder geschikt voor deze dynamische functie en de interactie met de verschillende aandeelhouders. Er is een goede match met het team en Céline’s expertise gaat ons zeker helpen om Fortino Capital nog sterker op de kaart te zetten.’

Het portfolio van Fortino Capital bestaat onder andere uit Bloomon, BuyBay, Teamleader, Slick Software Solutions, inSided en TrendMiner.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-10-18T10:49:00.000Z Frederic Petitjean


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.