BDO neemt Mechelse Crossroad over

puzzel

Het advieskantoor BDO neemt alle aandelen over van het Mechelse consultancybedrijf Crossroad. De fusie moet bedrijven beter helpen bij de veranderingstrajecten die de digitalisering met zich meebrengt en waarmee ze worstelen.

Crossroad begeleidt ondernemingen bij de conceptuele uitwerking van digitale veranderingen, de implementatie van nieuwe technologieën en begeleidt de medewerkers. Met de overname versterkt BDO dus vooral zijn expertise rond digitalisering en innovatie.  Het Mechelse bedrijf werd tien jaar geleden opgericht.

Onder meer het havenplatform NxtPort is een partner van Crossroad, net als De Lijn en het logistieke bedrijf Manuchar. Het bedrijf heeft een vijftigtal mensen in dienst en draait een omzet van negen miljoen euro. BDO heeft in ons land meer dan zeshonderd mensen in dienst in negen vestigingen.

Het huidige management van Crossroad met Jan De Schepper als uitvoerend bestuurslid en managing director Peter Van Laer blijven aan boord. Daarnaast blijft ook Carmen Cordier zetelen in de nieuwe raad van bestuur. BDO en Crossroad houden voor de komende jaren een uitgesproken groeiplan aan. In 2018 werft het bedrijf  opnieuw extra mensen aan.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-12-08T10:02:00.000Z Frederic Petitjean
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.