Nieuwe sales director voor SAS BeLux

Rein Bryssinck, sales director SAS BeLux

Rein Bryssinck is de nieuwe sales director voor SAS Belux. In die rol zal hij instaan voor het team dat onder meer de sectoren Life Sciences, Utilities, Telco en Retail omvat. Bryssinck heeft een sterke ervaring in het verkopen van technologie, vooral in de netwerk- en telecomsector.

Voor hij bij SAS aan de slag ging, was Bryssinck actief bij bedrijven als Cisco en, tot voor kort, Casa Systems, waar hij de rol van European sales vice president bekleedde. ‘Met de komst van Rein Bryssinck halen we heel wat professionele ervaring en marktinzicht in huis’, zegt Jeroen Van Godtsenhoven, country manager voor SAS Belux. ‘We zijn ervan overtuigd dat hij een belangrijke bijdrage kan leveren aan de verdere duurzame uitbouw van onze organisatie.’

Door de aanpassing van de organisatie vallen ook enkele interne benoemingen te noteren. Edwin Van Waes zal voortaan de Public Sector leiden, terwijl Guy Van Wilder zal instaan voor de sectoren Banking & Insurance en Manufacturing. Tegelijkertijd werd ook het sales team in Luxemburg verder uitgebreid met de komst van banking & insurance-specialist Geoffroy de Failly.

Recent vallen ook de internationale benoemingen van Belgische SAS-medewerkers in grensoverschrijdende rollen op. Zo leidt Mieke De Ketelaere de Customer Intelligence divisie voor de hele regio waar België deel van uitmaakt en krijgt Jeroen Van Godtsenhoven naast de rol van managing director SAS Belux ook de verantwoordelijkheid over de Manufacturing Business Unit in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland. Hij zal in deze rol aan Mark Wikinson (senior vice president NEMEA) rapporteren en zal de NEMEA-strategie voor Manufacturing bepalen als Industry Council leader. Van Godtsenhoven werkt al negen jaar voor SAS, waarvan 2,5 jaar als managing director.

Eerder waren al onder meer Patrick Xhonneux, vice president marketing EMEA, en Philippe Gras, senior director professional services West-Europa, doorgegroeid tot internationale topfuncties.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-02-27T11:24:00.000Z Frederic Petitjean


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.