Fortino Capital investeert 2,8 miljoen euro in Piesync

Groeikapitaal

De investeringsmaatschappij Fortino Capital leidt een investeringsronde van 2,8 miljoen euro voor het Gentse synchronisatieplatform Piesync. Piesync is een geïntegreerd SaaS-platform in de cloud voor het managen van contactinformatie.

Het platform van Piedync synchroniseert in realtime en in twee richtingen contactgegevens tussen door bedrijven gebruikte cloudapplicaties. Een aantal bestaande investeerders van Piesync, waaronder Ark Angels Activator Fund, PMV en Dirk Vermunicht, participeren in deze ronde.

Met de kapitaalsinjectie zullen de sales- en marketinginspanningen van Piesync opgekrikt worden en wordt het managementteam uitgebreid. Het verschil tussen Piesync en de meeste integratietoepassingen is dat die laatsten data sturen in één richting van de ene naar de andere toepassing. Piesync zorgt ervoor dat bedrijven altijd en vanuit iedere toepassing toegang hebben tot hun meest recente contactinformatie. Piesync synchroniseert inmiddels met meer dan honderd verschillende SaaS-applicaties, zoals Google Contacts, Hubspot, Marketo, Salesforce en Teamleader. Het platform detecteert automatisch mogelijke conflicten in contactgegevens en koppelt data zo aan elkaar dat gaten tussen sales, marketing en de klantenservices verdwijnen.

‘Piesync vult het gat in de markt door contactgegevens realtime en in twee richtingen te synchroniseren op een eenvoudige en betaalbare manier’, zegt Duco Sickinghe, managing partner bij Fortino. ‘Het platform werkt nu succesvol op meer dan honderd verschillende applicaties en daar komen wekelijks nieuwe bij. Met onze investering willen we die verdere groei mogelijk maken.’

Piesync werd in 2014 opgericht met de hulp van de startup accelerator Imac en ontving 1,5 miljoen euro aan financiering van de huidige investeerders Ark Angels Activator Fund en PMV. Het bedrijf wordt geleid door eo Ewout Meyns en cto Mattias Putman.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-03-16T09:49:00.000Z Frederic Petitjean


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.