Rogier Bronsgeest nieuwe coo Getronics

Contract ondertekenen

Ict-integrator Getronics heeft Rogier Bronsgeest aangesteld als chief operating officer en head of global service & delivery. Het is voor Bronsgeest een terugkeer naar een vertrouwd nest, want hij was eerder al bij Getronics aan de slag.

Bronsgeest begon zijn carrière bij Unisys, waarna hij internationale ervaring opdeed bij Baan, IBM en Getronics (tussen 2004 en 2009). Zijn meest recente functies waren president global customer services bij British Telecom, waar hij het bedrijf tot marktleider hielp uitgroeien, en chief customer experience officer bij Colt Technology Services, waar hij de onderneming begeleidde in zijn digitale transformatie, het online gebruik vergrootte en een record NPS (Net Promoter Score) in de b2b-telecombranche behaalde.

‘Ik ben blij om opnieuw bij Getronics te zijn na mijn eerdere passage tussen 2004 en 2009, en zie de uitdagingen die ons wachten met enthousiasme tegemoet’, zegt Bronsgeest. ‘Ik kijk ernaar uit verder het ingeslagen pad te bewandelen en de nieuwe visie, go-to-market en value proposition van Getronics uit te bouwen, om zo onze gebruikerservaring te verbeteren en Getronics mee te positioneren als dé go-to partner voor ondernemingen in transformatie.’

Getronics is een wereldwijd actieve ict-integrator en is grotendeels in handen van Bottega Investco. Het bedrijf heeft 4500 werknemers op 45 locaties in Europa, Azië en Oceanië, en in Zuid-Amerika. Ceo is de ondernemer Nana Baffour die met zijn investeringsmaatschappij Bottega Getronics in juli vorig jaar overnam.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-05-08T09:28:00.000Z Frederic Petitjean


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.