Thevaluechain haalt 3,6 miljoen euro op

Kapitaal

SAP-specialist Thevaluechain voert een kapitaalsverhoging van 3,6 miljoen euro door. Het geld komt van een reeks Vlaamse ondernemers en industriëlen en moet het bedrijf helpen bij zijn groeistrategie.

Thevaluechain, een op SAP gefocust consultingbedrijf van Belgische origine, telt zo’n 190 medewerkers. Het richt zich voornamelijk op de sectoren groothandel en distributie, discrete productie, professionele dienstverlening en nutsvoorzieningen. Driekwart van het bedrijf is nu in handen van de hoofdaandeelhouders, het management en de groep Gumption.

‘Bij de nieuwe investeerders zijn onder meer de broers Gregory en Anthony De Clerck van de gelijknamige tapijtgroep, tuincentermagnaat Walter Van Gastel en de broers Vandeputte van Vandeputte Safety’, zegt managing partner Dieter Oversteyns. ‘Samen met het nieuwe kapitaal komt er ook een nieuwe structuur. Boven Thevaluechain wordt Thevaluechain Solutions opgericht, onder meer als koepel boven enkele overgenomen bedrijven, maar ook omdat we meer en meer willen inzetten op eigen oplossingen. We blijven natuurlijk een SAP-specialist, maar daarnaast is er ook ruimte voor maatwerk.’

Thevaluechain draait ongeveer 26 miljoen euro omzet per jaar en is ook actief in Nederland, Luxemburg en Zwitserland.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-05-08T11:59:00.000Z Frederic Petitjean


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.