Johann Corlemeijer wordt country manager Avanade België

Johan Corlemeijer Avanade België

Het it-consultancybedrijf Avanade, een dochteronderneming van Accenture en Microsoft, heeft Johann Corlemeijer aangeduid als nieuwe country manager van Avanade België. Hij volgt Jan Peeters op die een nieuwe senior rol zal opnemen in de financiële sector.

Johann Corlemeijer is momenteel head of sales bij Avanade Nederland. Hij begon zijn carrière bij Computer Task Group in een reeks van ingenieursposities. Voor Avanade werkte hij bij IBM en Unisys. Corlemeijer heeft een bachelor of science in Informatietechnologie bij HBO universiteit.

‘Ik ben verheugd Johann te verwelkomen als nieuwe country manager van Avanade België’, zegt Nicolas Marry, general manager, Avanade Gallia regio (Frankrijk, Nederland en België). ‘Zijn frisse aanpak, focus en ondernemende spirit zullen cruciaal zijn in de verdere groei van de Belgische business en in de transitie van onze klanten naar “the New”. Ik wil ook Jan bedanken voor zijn leiderschap de laatste drie jaar en we wensen hem veel succes in zijn nieuw avontuur.’ Robert Janssen volgt Corelmeijer op als head of sales bij Avanade Nederland.

Avanade werd opgericht in 2000 door Accenture LLP en Microsoft Corporation. Het bedrijf heeft zo’n dertigduizend medewerkers in 24 landen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-07-09T14:45:00.000Z Frederic Petitjean


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.