Trustteam neemt Electro-line over

Contract ondertekenen

De Kortrijkse it-integrator Trustteam neemt zijn sectorgenoot Electro-line uit Deinze over. Dankzij de overname worden heel wat Oost-Vlaamse bedrijven aan de klantenportefeuille van Trustteam toegevoegd.

De overname van de twintig jaar oude sectorgenoot past binnen de groeistrategie van Trustteam, zo schrijft deze laatste in een persbericht. Met vestigingen in Kortrijk, Heusden-Zolder, Parijs en Iasi (Roemenië) is Trustteam al in verschillende regio’s actief.

‘Hun aanpak en visie past perfect binnen wat Trustteam al jaar en dag voor zijn klanten betekent’, zegt Stijn Vandeputte, ceo van Trustteam. ‘Bovendien zijn we ervan overtuigd dat we de klanten van Electro-line een grote meerwaarde kunnen bieden, omdat Trustteam nog heel wat aanvullende producten en diensten in haar aanbod heeft. Denk maar aan cloudoplossingen in onze twee eigen datacenters, VoIP, een boekhoud- of erp-pakket, crm,... We wensen alle klanten van Electro-line te bedienen vanuit onze one-stop-shop filosofie.’

Electro-line en Trustteam richten zich tot hetzelfde type klanten, namelijk kmo’s. Door de overname zullen ook heel wat Oost-Vlaamse bedrijven voortaan ook tot de klantenportefeuille van Trustteam behoren.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-07-18T10:31:00.000Z Frederic Petitjean


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.