Sitecore lijft Belgische branchegenoot Stylelabs in

Het Amerikaanse bedrijf Sitecore, makers van software voor contentbeheer, commercie en klantinzichten neemt het Belgische Stylelabs over, bouwers van marketing content-platformen. De overnameprijs werd niet bekendgemaakt.

Stylelabs is een softwarebedrijf met ruim vijftien jaar ervaring in de ontwikkeling van bedrijfsmarketingtechnologie. Het bedrijf werd opgericht in 2001 door Tim Pashuyse en Tom De Ridder. Stylelabs maakt toepassingen voor digital asset management, marketing resource management en product information management. Met hun platform kunnen bedrijven snel digitale reclamecampagnes maken op websites en sociale media en content over alle kanalen heen creëren, beheren en publiceren. ‘De toevoeging van het platform van Stylelabs aan Sitecore zorgt ervoor dat marketingteams de gehele contentlevenscyclus in eigendom kunnen hebben, en de impact begrijpen van specifieke contentmiddelen op het gedrag van individuele klanten’, zo motiveert Sitecore de overname in een persbericht.

Sitecore heeft grote bedrijven als American Express, Carnival Cruise Lines, Dow Chemical en L'Oréal in de klantenportefeuille zitten, werd opgericht in Denemarken, maar heeft zijn hoofdkwartier ondertussen in San Francisco.

‘Wij kijken ernaar uit samen te gaan met een bedrijf dat onze cultuur, onze productvisie en onze wens deelt om marketeers te helpen hun grootste bedrijfskundige obstakels te overwinnen’, zegt Tim Pashuysen, chief strategy officer en medeoprichter van Stylelabs. ‘De inzet van onze gezamenlijke sterke punten stelt onze klanten in staat snel en eenvoudig kwalitatief hoogwaardige marketingprogramma's te leveren die nog intelligentere, meer gedifferentieerde en interessantere klantervaringen bieden.’

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-10-12T09:33:00.000Z Frederic Petitjean


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.