Jean-Christophe Van Dycke in bestuur van Verotech

Manager

Het Leuvense engineering- en consultancybedrijf VeroTech stelt Jean-Christophe Van Dycke aan als strategy & business development director. Samen met oprichters Veronique Van de Kerckhove en Gert Rülle zal hij de strategie uitstippelen. Daarnaast neemt hij een plek in het directiecomité.

VeroTech is een Leuvens engineeringbedrijf, met een vestiging in Gent, dat r&d-consultancydiensten aanbiedt aan technologiebedrijven rond elektronica, embedded software, mechanica, mechatronica en data science. 

Van Dycke heeft meer dan vijfentwintig jaar ervaring in business development, management en organisatie in de technologische consultancysector. Hij is voormalig Benelux-ceo en vice president strategic development Benelux van AKKA Technologies.

Bij VeroTech komt hij aan het hoofd te staan van het business development-team. Het wordt zijn opdracht om samen met oprichters Veronique Van de Kerckhove en Gert Rülle de strategie uit te tekenen en te implementeren. Via deze koers moet VeroTech in de komende drie jaar verdrievoudigen in omvang. Voor 2019 staan er vijftig nieuwe aanwervingen van r&d-consultants op de agenda.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-12-04T09:35:00.000Z Frederic Petitjean
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.