PA Consulting lijft We Are Friday in

samenwerking

Het Britse PA Consulting blijft op het overnamepad. Het heeft We Are Friday uit Londen ingelijfd, een specialist op het gebied van digital service design en engineering. Het bedrijf moet een aanvulling vormen op de expertise op het gebied van digital service design, engineering en digitale transformatie, zegt PA Consulting. De voorwaarden van de overname zijn niet openbaar gemaakt.

We Are Friday is opgericht in 2009 en helpt bedrijven en organisaties als Aetna, Nuffield Health, Jackson Hewitt, TalkTalk en het Britse Rode Kruis met het ontwerpen en inrichten van hun klantenervaring. Dat doen ze door de onderliggende technologie te verbeteren en de mogelijkheid te geven om technologie zelf beter te beheren.

Jiten Kachhela, manager van het digitale team van PA Consulting: 'Friday is een uitbreiding van en verdieping op onze capaciteit op het gebied van customer experience en service design, digitale transformatie en innovatie. De komst van het bedrijf past helemaal binnen ons doel. Wij geloven in de kracht van vindingrijkheid om een positieve menselijke toekomst op te bouwen in een door technologie aangedreven wereld.’

Eerder dit jaar heeft PA al de overnames afgerond van Sparkler, een adviesbureau op het gebied van digitaal inzicht en marktstrategie en Essential Design, een bedrijf dat zich richt op innovatiestrategie en product design. Daarnaast heeft de organisatie in september zijn digitale team uitgebreid en vierhonderd banen gecreëerd in het Ierse Belfast.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-01-02T10:24:00.000Z Frederic Petitjean


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.