Elmos zet deuren open voor studenten

Leren

Elmos uit Mechelen opent zijn deuren voor studerende studenten. Het it-consultancybedrijf speelt daarmee in op een trend.

Bibliotheken, kloosters, koffiehuizen, zelfs moskeeën… Meer en meer studenten zoeken plaatsen waar ze samen kunnen studeren. Collectief studeren werkt immers motiverend, het geeft structuur en sociale controle. Bovendien kunnen studenten bij elkaar terecht voor emotionele steun. Het Mechelse it-bedrijf Elmos speelt op de trend in.

‘De blokperiode is voor veel studenten een stresserende periode. Vaak komt er ook nog eens extra stress bij kijken om het vinden van een rustige studieplek. Daar willen we op inspelen. We hebben ruimte voor vijftien studenten. Zij kunnen bij ons terecht om te studeren en te ontspannen, voor professioneel advies en zelfs voor sollicitatietips. We zijn immers een it-rekruteringsbedrijf. Ook onze vaardigheidsmanager kan met raad en daad bijstaan waar nodig’, vertelt Liesbeth Debruyn, general manager van Elmos.

Elmos voorziet de studenten ook van een natje en droogje. ‘De studenten die bij ons op de werkvloer studeren, krijgen gratis koffie, thee en water’, vertelt Debruyn. ‘Ook lunch kan door ons worden besteld, zodat ze geen tijd verliezen. En als ze zich willen ontspannen dan staat er een pingpongtafel en vogelpikbord klaar. Ook aangepast licht, een comfortabele stoel en airco zijn aanwezig. En wij als bedrijf kunnen studenten laten kennis maken met ons bedrijf en onze bedrijfscultuur.’

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-05-07T11:25:00.000Z Frederic Petitjean


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.