Ergon neemt meerderheid in consultant TMC

Emmanuel Motrie TMC

TMC-ceo Emmanuel Mottrie

Het investeringsfonds Ergon neemt een meerderheidsbelang in TMC over van enkele andere fondsen, geadviseerd door Gilde Buy Out Partners. Ook TMC’s oprichters Thijs Manders en Jan van Rijt en de ceo, de Belg Emmanuel Mottrie, stappen samen met andere leden van het management mee in de transactie.

TMC is een consultingbedrijf voor ingenieurs en wetenschappers die voornamelijk werken in onderzoek en ontwikkeling. Het werd opgericht in 2000 en opende kantoren in België, Frankrijk, Italië, Spanje, Portugal, Zweden, de Verenigde Arabische Emiraten, Canada en de VS. TMC was op zoek naar een nieuwe partner om de internationale expansie van het bedrijf verder te steunen en te versnellen. Het bedrijf heeft meer dan duizend werknemers in dienst, waarvan negenhonderd technische consultants.

‘Met Ergon hebben we een uitstekende partner gevonden die onze internationale groeiplannen kan ondersteunen en die de kernwaarden van het bedrijf deelt. Samen met de lokale ceo’s in onze verschillende kantoren en onze duizend ‘employeneurs’ wereldwijd zullen we de bedrijfscultuur versterken en verder streven naar duurzame groei.’

Ergon is een investeringsfonds met meerdere internationale kantoren, waaronder in Brussel. 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-06-28T09:20:00.000Z Frederic Petitjean


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.