Apple-verdeler Switch in lastige papieren

IT Pro, het bedrijf achter Apple-verdeler Switch, gaat door een financiële crisis. Dat hebben de werknemers vernomen, zo bericht de website OneMoreThing. De procedure voor een gerechtelijke reorganisatie is opgestart.

Switch baat in België 28 winkels uit en is daarmee naar eigen zeggen de grootste Apple Premium Reseller. Het bedrijf groeide de laatste jaren sterk in omvang door concurrenten op te kopen, onder meer S&S in 2011 en Easy-M in 2017.

Uit de laatste jaarrekening (van 2017) blijkt dat het tegen een schuld van meer dan 31 miljoen aankijkt. Dat jaar werd ook verlies van 44.000 euro gedraaid. Een jaar eerder was er nog 1,8 miljoen euro winst. De jaarrekening van 2018 is nog niet beschikbaar.

Begin vorig jaar stelde Switch nog Stéphane Jamoulle voor als nieuwe b2b-directeur. Hij moest er voor zorgen dat het bedrijf meer zakelijke klanten zou binnenhalen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-07-26T09:40:00.000Z Frederic Petitjean
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.