BT wint Spaans overheidscontract van 40 miljoen

spaanse vlag

BT gaat telecommunicatiediensten in honderdtwintig landen telecommunicatiediensten aanbieden aan de Spaanse overheid. Het contract heeft een duur van 3,5 jaar en is precies 39,97 miljoen euro waard.

BT gaat de diensten leveren aan Spaanse ambassades, consulaten en handelskantoren. Het contract omvat ook satellietverbindingen met tien wetenschappelijke onderzoeksschepen in de Atlantische Oceaan en de Middellandse Zee en een Spaans poolonderzoeksstation op Antarctica. Er worden ook oplossingen als virtuele desktops en webapplicaties ingezet. Tegelijk wordt de bandbreedte en cybersecurity aangescherpt.  

Het contract gaat in maart 2020 van start en loopt tot medio 2023. BT levert al sinds 2010 wereldwijde communicatiediensten aan de Spaanse centrale overheid, toen het bedrijf een openbare aanbesteding won voor het Spaanse ministerie van Buitenlandse Zaken.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-10-02T16:51:00.000Z Frederic Petitjean
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.