Kortrijkse Savaco trekt naar Gent

ceo's

Carl Sabbe en Rik Vandemoortele.

Het Kortrijkse it-bedrijf Savaco opent een kantoor in de Gentse co-working space The Hive. Hiermee wil Savaco groei faciliteren, medewerkers extra comfort bieden, maar ook toegankelijker zijn voor klanten in Oost-Vlaanderen.

De nieuwe kantoorruimte in het centrum van Gent is bedoeld om het comfort van de medewerkers te verhogen en om nieuwe medewerkers, ook als ze niet meteen in de buurt van Kortrijk wonen, aan te trekken.

‘Dat onze medewerkers zich goed voelen, is één van onze topprioriteiten, want gelukkige medewerkers maken tevreden klanten’, zegt ceo Carl Sabbe. ‘Flexibel kunnen werken en een goede werk-privébalans zijn hierin een belangrijk onderdeel. Met glijdende werkuren en de mogelijkheid om vanuit huis te werken, komen we hier al grotendeels aan tegemoet. Sommige mensen werken echter liever samen op kantoor dan thuis. Door een nieuw kantoor te openen, willen we hen die mogelijkheid geven, dicht bij huis en/of klanten. Tegelijk geloven we dat een werkplek in een stad als Gent ons zal helpen nieuwe medewerkers aan te trekken in Oost-Vlaanderen.’

Daarnaast wil Savaco een lokale partner zijn, ook voor klanten in Oost-Vlaanderen. ‘Dat Savaco als partner in digitale transformatie ook fysiek dichtbij is, weten klanten te appreciëren’, vertelt mede-ceo Rik Vandemoortele. ‘Ons aantal klanten in Oost-Vlaanderen groeit, een goeie reden dus om ons dichter bij hen te vestigen met een tweede kantoor.’ Savaco vond onderdak in The Hive, een co-working-space op 150 meter van het station Gent-Dampoort.

Savaco werd opgericht in 1991 en telt nu 150 medewerkers. De omzet tikt af op zo’n dertig miljoen euro per jaar. Begin vorig jaar kwam het bedrijf in handen van het Nederlandse kapitaalfonds AAC Capital.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-10-08T10:43:00.000Z Frederic Petitjean


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.