Hoofdwartier Cegeka gevestigd op Corda Campus

Hoofdkwartier Corda Campus Hasselt

Het it-bedrijf Cegeka heeft vandaag zijn officiële intrek genomen in het Corda 3-gebouw op Corda Campus, de technologiecampus in Hasselt. Deze locatie wordt meteen ook het nieuwe hoofdkantoor van Cegeka. Het bedrijf met Limburgse roots is in de loop der jaren uitgegroeid tot een Europese multinational. Door die groei werd de site aan de Universiteitslaan te klein voor het huidige aantal personeelsleden in Limburg.

Het hoofdkantoor van Cegeka ligt vanaf nu op Corda Campus in Hasselt. Het gebouw voorziet momenteel reeds voor driehonderd Cegeka-medewerkers een werkplek. De ambitie is een groei naar vijfhonderd mensen. Het voormalige hoofdkantoor met het datacenter aan de Universiteitslaan in Hasselt is gelegen op een boogscheut van Corda Campus en blijft in gebruik.

Momenteel heeft Cegeka de eerste drie verdiepingen, goed voor 6448 vierkante meter kantoorruimte, in gebruik. Om alle verdiepingen om te vormen tot een creatieve en inspirerende werkomgeving is een budget van vijf miljoen euro vrijgemaakt.

Het bedrijf werd in 1992 opgericht door André Knaepen en is gevestigd in Hasselt. Cegeka kende de afgelopen jaren een jaarlijkse groei van 15 tot 20 procent. In 2018 behaalde de groep een omzet van 512 miljoen euro en op dit moment telt het bijna vijfduizend medewerkers over heel Europa. In België zijn er nog vestigingen in Gent, Leuven en Antwerpen. In Wallonië is het bedrijf actief onder de naam NSI.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-10-21T09:54:00.000Z Frederic Petitjean


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.