Hoofdwartier Cegeka gevestigd op Corda Campus

Hoofdkwartier Corda Campus Hasselt

Het it-bedrijf Cegeka heeft vandaag zijn officiële intrek genomen in het Corda 3-gebouw op Corda Campus, de technologiecampus in Hasselt. Deze locatie wordt meteen ook het nieuwe hoofdkantoor van Cegeka. Het bedrijf met Limburgse roots is in de loop der jaren uitgegroeid tot een Europese multinational. Door die groei werd de site aan de Universiteitslaan te klein voor het huidige aantal personeelsleden in Limburg.

Het hoofdkantoor van Cegeka ligt vanaf nu op Corda Campus in Hasselt. Het gebouw voorziet momenteel reeds voor driehonderd Cegeka-medewerkers een werkplek. De ambitie is een groei naar vijfhonderd mensen. Het voormalige hoofdkantoor met het datacenter aan de Universiteitslaan in Hasselt is gelegen op een boogscheut van Corda Campus en blijft in gebruik.

Momenteel heeft Cegeka de eerste drie verdiepingen, goed voor 6448 vierkante meter kantoorruimte, in gebruik. Om alle verdiepingen om te vormen tot een creatieve en inspirerende werkomgeving is een budget van vijf miljoen euro vrijgemaakt.

Het bedrijf werd in 1992 opgericht door André Knaepen en is gevestigd in Hasselt. Cegeka kende de afgelopen jaren een jaarlijkse groei van 15 tot 20 procent. In 2018 behaalde de groep een omzet van 512 miljoen euro en op dit moment telt het bijna vijfduizend medewerkers over heel Europa. In België zijn er nog vestigingen in Gent, Leuven en Antwerpen. In Wallonië is het bedrijf actief onder de naam NSI.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-10-21T09:54:00.000Z Frederic Petitjean
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.