3Starsnet is verkocht en gaat door als Sewan België

communicatie

De Belgische VoIP-leverancier 3Starsnet wordt overgenomen door zijn Franse branchegenoot Sewan. De naam wordt omgevormd naar Sewan België.

Met meer dan driehonderdvijftig miljoen minuten per jaar is 3Starsnet al een van de grote alternatieve aanbieders van telefoondiensten voor professionelen (Voice over IP) in België. Het bedrijf biedt technologische diensten aan zoals VoIP, PBX in the cloud, nummerhosting, en het aanbieden van snelle toegangsverbindingen, via radiogolven en glasvezel. Dat gebeurt via een nationaal netwerk van tweehonderd resellers van haar dochteronderneming Mac Telecom.

Sewan is opgericht in 2007, werkt met 450 medewerkers en is vandaag actief in Frankrijk, Spanje en Duitsland. Het realiseert een omzet van meer dan 115 miljoen euro en bedient 750.000 eindgebruikers bij 55.000 bedrijven. Sewan beschikt over een nationaal netwerk van meer dan 850 distributiepartners, waaronder operatoren, it-integrators, telefooninstallateurs en internetproviders. Sewan België zal een waaier aan geautomatiseerde en differentiërende telecom-oplossingen aanbieden voor indirecte verkoop.

‘Onze ambitie is om de communicatie voor Belgische bedrijven mogelijk te maken via ons sterk netwerk van partners. De expertise en ervaring van ons Belgisch team in combinatie met de extra middelen en het distributiemodel van Sewan zullen het verschil maken in onze mark’, verduidelijkt Julien Kutter, de ceo van 3StarsNet.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-11-13T16:07:00.000Z Frederic Petitjean


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.