Pepperflow breidt uit naar België

België en Nederland

Het Nederlandse Pepperflow, dat een saas-oplossing maakt voor het digitaliseren van informatieprocessen zoals planning & control, informatieveiligheid en projectportfoliomanagement, steekt de grens over naar België. In Nederland werken al 120 organisaties in de private en publieke sector met de software, met name gemeenten.

Met de afronding van een succesvol proefproject in Hoogstraten is de eerste klant in Vlaanderen een feit voor Pepperflow. In België zal het bedrijf zich richten op het digitaliseren van de beleids- en beheerscyclus (bbc), een verplichte rapportering voor lokale overheden. In Nederland staat dit als planning & control bekend.

Met de oplossing onderscheidt Pepperflow zich van het louter boekhoudkundig werken aan de bbc en wordt de stap gezet richting concrete beleidsopvolging met geïntegreerde cijfers vanuit de boekhouding.

De Belgische website van Pepperflow is ondertussen online en Hans Vandeweyer zal voor het bedrijf als Belgische sales manager aan de slag gaan. Ook is er een partnership aangegaan met V-ict-or, de Vlaamse ict-organisatie. Pepperflow-directeur Jan Post: ‘Dankzij zij onze multi-tenant saas-oplossing zijn we gemakkelijk schaalbaar. Daarom zien we mogelijkheden buiten onze landsgrenzen. We zijn dan ook trots op deze eerste stap. Kantoor België is nu in spreekwoordelijke zin open.’

Post hint ook op verdere uitbreidingen in andere landen. 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-12-20T10:11:00.000Z Frederic Petitjean
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.