Servicenow neemt ai-specialist Passage AI over

samenwerking

Nauwelijks enkele dagen na het binnenhalen van het Israëlische Loom, kondigt het Amerikaanse Servicenow een nieuwe acquisitie aan. Het neemt Passage AI over, een Californische startup die zich met ‘conversational ai’ bezighoudt.

De transactie moet de capaciteiten van Servicenow op het gebied van deep learning en ai een zetje geven. De technologie moet het daarenboven ook gemakkelijker maken om alle belangrijke talen te ondersteunen in zijn eigen producten en platforms.

‘Workflows verlopen vlotter als mensen zaken gedaan krijgen in hun moedertaal’, zegt Debu Chatterjee, senior director of AI Engineering bij Servicenow. ‘Door deep learning ai in te bouwen in het Now-platform waarmee je kan praten, kan onze Virtual Agent werkopdrachten in het Duits verwerken of een klantenvraag in het Japans beantwoorden.’

Het platform van Passage AI is gebaseerd op deep learning-modellen die zijn te trainen om tekst in alle belangrijke talen te begrijpen. Daarmee kan Servicenow bijvoorbeeld zijn chatbots ook niet-Engelse talen laten ondersteunen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-01-29T10:02:00.000Z Frederic Petitjean


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.