NRB neemt it-consultant People & Technology over

Puzzel

De Belgische ict-dienstverlener NRB (Network Research Belgium), met hoofdzetel in Herstal, koopt People & Technology, een it-consultingbedrijf uit Waals-Brabant. Met de overname versterkt NRB zijn aanbod ‘managed staffing’, zoals voorzien in zijn industrieel plan.

People & Technology is een Belgische onderneming die gevestigd is in Corroy-Le-Grand. De algemeen directeur is Vanessa Flament, die het bedrijf in 2002 op 28-jarige leeftijd oprichtte. Het realiseert momenteel een omzet van om en bij de zeven miljoen euro en telt een zeventigtal medewerkers. People & Technology legt zich vooral toe op het aanleveren van it-profielen aan zijn klanten, gaande van it-managers, projectleiders, analisten en systeemingenieurs tot cloud-experten, softwareontwikkelaars en -testers. Het heeft klanten in diverse sectoren zoals de bank- en verzekeringsbranche, de openbare sector, de farmaceutische sector en de industrie.

‘Deze overname ligt volledig in lijn met ons industrieel plan’, zegt Pascal Laffineur, ceo van de NRB Groep. ‘NRB heeft de ambitie om tegen 2022 de nummer één, de motor, te zijn van de digitale transformatie van ons land. Ons vijfjarenplan bevat duidelijke groeiperspectieven: van 323 miljoen euro omzet op groepsniveau in 2017 naar vijfhonderd miljoen tegen 2022. Dit moet gepaard gaan met de versterking van ons dienstenaanbod en de uitbreiding van onze activiteiten in termen van klanten- en geografische basis. Door de overname spelen we in op de stijgende vraag bij onze klanten om een beroep te kunnen doen op de gepaste it-expertise volgens hun specifieke nood en voor de gewenste duur.’

Laffineur wijst ook op het netwerk van freelancers waar People & Technology mee in contact staat. ‘Dat is van grote waarde in de ict, waar de war for talent meer dan ooit woedt. Dankzij People & Technology kan de NRB Groep met een verrijkt aanbod naar haar klanten toestappen: NRB kan dat in de publieke en sociale sector, de financiële wereld, de industrie en de nutsbedrijven. Ons filiaal Xperthis kan met het verrijkte aanbod naar de ziekenhuizen stappen en onze filialen Cevi/Logins en Civadis naar de lokale overheden.’

NRB Groep draait een omzet van 333 miljoen euro (2018) en heeft meer dan 2200 mensen in dienst. Het is daarmee een van de grootst Belgische ict-groepen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-02-21T11:03:00.000Z Frederic Petitjean


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.