CTG lijft test- en controlespecialist Stardust in

Partners handen

De Amerikaanse it-leverancier CTG heeft het Franse Stardust overgenomen, een specialist in het testen en de kwaliteitswaarborg van digitale diensten. Het bedrijf heeft vestigingen in Frankrijk en Canada. CTG betaalt er bijna vijf miljoen dollar voor.

Stardust biedt een compleet gamma testingdiensten aan, waaronder functionele testing, testen van meertalige applicaties, operationele, omgevings- en regressietesting en applicatie-benchmarking. Het werkt daarvoor met eigen testers, on-site-testers, crowdtesters of een combinatie daarvan.

Het aanbod van Stardust focust op het testen van digitale diensten en websites, software, mobiele toepassingen en iot. In zijn negenjarige bestaan heeft het bedrijf voor meer dan tweehonderd klanten uit verschillende sectoren gewerkt. Het bedrijf draait een omzet van zowat zeven miljoen dollar.

‘Voor de CTG-groeistrategie is het belangrijk dat we hierdoor ons aandeel in  de Europese testingmarkt vergroten en onze aanwezigheid versterken op de Noord-Amerikaanse markt, waar we onlangs ons eerste testing-opdracht hebben gestart’, zegt Filip Gydé van CTG. ‘Als onderdeel van de integratie van Stardust zullen we ons testcentrum in Frankrijk gebruiken om de verkoop en levering van deze diensten in de hele organisatie nog efficiënter te maken.’

Na de overname zullen de stichters en het managementteam van Stardust bij CTG blijven. Dat moet de continuïteit van de dienstverlening aan de klanten waarborgen.

CTG heeft in België een kantoor in Machelen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-03-04T10:12:00.000Z Frederic Petitjean


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.