Tom de Ridder benoemd tot cto bij Sitecore

Sitecore cto

Sitecore, specialist in digitale experience management software, heeft Tom de Ridder benoemd tot chief technology officer. Hij rapporteert rechtstreeks aan de directeur van het bedrijf, Mark Frost. De Ridder werd vooral bekend als medeoprichter van Stylelabs.

De Ridder was cto van Stylelabs, een Belgische ontwikkelaar van content marketing software en gaf leiding aan de ontwikkeling van de eigen saas-oplossing van het bedrijf. Stylelabs werd eind 2018 door Sitecore overgenomen.

Bij Sitecore zal De Ridder technologische innovaties van het bedrijf begeleiden, waaronder de Sitecore Content Hub en de komende saas-versie van Sitecore’s digitale experience platform. ‘De ontwikkeling van onze technologie tot een echt saas-aanbod staat centraal bij onze strategische ambities. Tevens hebben we de verantwoordelijkheid om de investeringen van onze klanten te beschermen en innovatief te blijven voor de producten die ze momenteel gebruiken’, zegt ceo Mark Frost. ‘Tom en onze executive vice president product management Desta Price zullen samen een geïntegreerde productstrategie uitstippelen waarmee ons huidige platform het beste in de markt blijft en de transitie van onze klanten naar saas soepel zal verlopen.’

Sitecore levert een digital experience platform waarmee merken langdurige relaties met hun klanten op kunnen bouwen. Klanten zijn American Express, Carnival Cruise Lines, Kimberly-Clark, L'Oréal en Volvo Cars. 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-04-10T10:25:00.000Z Frederic Petitjean


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.